JOGI NYILATKOZAT

 

 

 

Festmenyeim 15_Dr Maglics Szilvia_A Gong Timeanak_festmenyreszlet

 

 

 

J O G I  N Y I L A T K O Z A T

 

 

A honlapon olvasható információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége. Az AKTUALITÁSOK MAGLICS FÜL-ORR-GÉGÉSZET honlaprész kivételével a honlapon látható módszerek nem orvosi gyógyító eljárások és jogi értelemben nem orvosként végzett tevékenységek. Nagyon fontos a honlapon leírtaknál és bármilyen más, lelki okokat feltáró módszernél is hangsúlyozni: ha valaki például testi probléma esetén vagy attól függetlenül is keresi az esetleges lelki hátteret, mindenképpen szem előtt kell tartani a komplex szemlélet, a testi, lelki, szellemi harmóniára való törekvés elvét. A leírt módszerek alkalmazása nem helyettesíti a különböző szakterületeken az orvosi vizsgálatokat, a diagnosztikai eljárásokat és az orvosi gyógykezeléseket! Esetleges betegségek esetén szükséges a megfelelő szakterületek szerinti orvosi kivizsgálás és az ott javasolt ellátás.

 

Az írásos megfogalmazás a honlapon megjelenített formában a tartalomszolgáltató szellemi és alkotói tulajdonát képezi azzal, hogy az idézeteknél az idézett személyek neve feltüntetésre került. Szerzői és minden jog fenntartva. A honlap oldalai az interneten változtatás nélkül oszthatók meg, minden egyéb felhasználás engedélyköteles.

A portrék és festmények terén is minden jog fenntartva.

 

Tisztelettel:

 

Dr. Maglics Szilvia

  

Képi illusztráció: Dr. Maglics Szilvia – A Gong Tímeának (festményrészlet) – olaj, vászon 2012

 

Adatvédelmi tájékoztató: a honlap használatával a honlapok működéséhez szükséges sütiket a honlap látogatója elfogadja. A honlap használatához személyes adat megadása nem szükséges. A honlap személyes adatokat nem gyűjt. Működés a hatályos GDPR-nak megfelelően, a személyes adatok kezeléséről és védelméről szóló aktuális törvény szerint, valamint az aktuálisan érvényben lévő számiteli törvény szerint.

 

Honlap fenntartás: Dr. Maglics Szilvia; Tevékenység: Maglics Egészségügyi Szolgáltató Bt., Székhely 2483 Gárdony, XII. u. 8., T.: +36/209957267); Tárhely szolgáltató: Színes Web Kft.